Wij zijn op zoek naar vrijwilligers!

Nieuwe Start Woonzorg is per direct op zoek maatjes voor enkele van onze cliënten.

Wil jij graag activiteiten ondernemen met jongeren zoals: een middagje naar de stad, een bezoekje aan de dierentuin, zwemmen, sporten, thuis spelletjes doen of gezamenlijk boodschappen doen. Dan zijn wij op zoek naar jou.

Functie omschrijving

Je wordt een vast maatje voor een van onze cliënten en je gaat wekelijks met hem/haar een iets ondernemen. Per cliënt verschilt waar de behoefte ligt. De ene cliënt heeft behoefte aan een maatje die wekelijks met haar baantjes gaat trekken in het zwembad en de andere cliënt gaat graag wekelijks wandelen in het bos. Samen met de trajectbegeleider en cliënt bekijken jullie waar de behoefte ligt.

Wat bieden wij?

Wij bieden een vergoeding reiskosten een WA- en ongevallenverzekering, een vrijwilligersovereenkomst met daarin alle gemaakte afspraken en, in dien nodig, bijscholing.  

Benodigde vaardigheden

Open en empathisch, zelfstandig, communicatief vaardig, afspraken nakomen en vriendelijk.

Beschikbaarheid

Voor het uitvoeren van deze functie is het van belang je minimaal 3-4 uur per week beschikbaar bent. In overleg wordt bepaald welk dagdeel het beste aansluit.

Interesse?

Ben jij enthousiast geworden van bovenstaande vacature stuur dan een mail t.a.v. Natasja Bosman naar sollicitatie@nieuwestartwoonzorg.nl.