Slaapdienst medewerker Woon /zorgboerderij

Slaapdienst medewerker Woon /zorgboerderij 2019-12-02T22:40:29+00:00

Per 1 oktober openen wij een mooie woon/zorgboerderij waar 16 jongeren wonen met een Wmo of Wlz indicatie. Voor deze locatie zijn wij op zoek naar een fijn en betrokken team die samen garant zullen staan voor kwalitatief goede zorg en een fijne en prettige woonlocatie voor de bewoners.

De bewoners zijn jongeren met een LVB of Autisme spectrum stoornis van tussen de 18 en 30 jaar. Op de woon/zorgboerderij wordt een zo zelfstandig mogelijk leven nagestreefd. De ondersteuning varieert per persoon en hier wordt per individu maatwerk zorg geleverd. Overdag gaan de bewoners naar hun werk of dagbesteding en in de namiddag of avond krijgen ze begeleiding op maat die wordt aangeboden door de traject- of woonbegeleiders.

In de nacht is er een slaapdienst aanwezig waar zeer sporadisch gebruik wordt gemaakt.

Functie omschrijving

Voor onze woon/zorgboerderij zijn wij op zoek naar een medewerker slaapdienst voor 8-16 uur per week, dit is 1 tot 2 nachten per week. In de praktijk werk je van 22.00/23.00 uur tot 09.00 uur de volgende ochtend. Van maandag tot vrijdag werk je van 22.00 tot 09.00 uur en heb je tot 22.30 uur een overdracht met een collega, hierna ben je alleen op de locatie. In de ochtend geef je aan jouw collega een overdracht van 08.30 tot 09.00. Voor de totale dienst krijg je 7,5 uur vergoed daarnaast ontvang je een vast bedrag van 35 Euro. In de weekenden zijn de diensten korter en werk je van 23.00 tot 09.00 uur met een vergoeding van 6,5 uur en een vast bedrag van 35 Euro per nacht. Gezien de zeer zelfstandige doelgroep die op deze locatie woont, zal je zeer zelden in de nacht werk moeten verrichten en kun je gewoon door slapen. Mocht dit wel het geval zijn krijg je de werkende uren vergoed inclusief ORT.

Naast de slaapdienst(en) is het in overleg mogelijk om ingezet te worden tijdens andere diensten.

Taken

  • Bieden van nabijheid tot de cliënt;
  • Rapporteren van de nacht;
  • Nauwkeurige overdracht aan collega’s.

Functieprofiel

  • Mbo werk- en denkniveau niveau 2;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • In crisissituaties kan je snel en zelfstandig een goede inschatting maken van de te ondernemen acties;
  • Stressbestendig.

Schaal

CAO GGZ 35

Je ontvangt een vaste eindejaarsuitkering van 8.33% en de mogelijkheden om deel te nemen aan alle interne trainingen.