Week van Zorg en Welzijn 2019

Week van Zorg en Welzijn 2019

 

Dit jaar doen wij mee aan de week van Zorg en Welzijn. De reden? Wij zijn ontzettend trots op het werk dat wij doen en dit willen wij met iedereen delen! Wij willen graag laten zien hoe leuk en inspirerend het is om in de zorg te werken.

Dit jaar is onze organisatie gestart met de slogan: Samen sterk voor persoonlijke zorg. Wij zijn namelijk van mening dat zorg persoonlijk moet zijn en blijven. Met alle bezuinigingen lijkt dit steeds lastiger, maar volgens ons zeker niet onmogelijk! Sinds onze oprichting staat wij voor persoonlijke aandacht en maatwerk zorg voor iedere cliënt en dat zullen wij blijven nastreven.

Zes jaar na onze oprichting heeft het volgen van onze visie ons gebracht tot waar we nu staan, een gezonde organisatie waar cliënten graag door begeleid worden en medewerkers graag voor werken. Niet alleen maatwerk zorg voor onze cliënten is voor ons van belang, maar ook zorg voor onze medewerkers en sociaal ondernemen staan hoog bij ons in het vaandel. Sociaal ondernemen doen we o.a. door mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt een kans te bieden om bij ons ervaring op te doen en leerlingen de kans te bieden om bij ons te leren.

Dit jaar organiseren wij, in samenwerking met de cliëntenraad, een Meet & Greet op woensdag 13 maart van 14.00-18.00 uur. Tijdens deze middag krijgen de gasten de kans om kennis te maken met Nieuwe Start Woonzorg. De cliëntenraad, bewoners, cliënten, medewerkers en directie zal aanwezig zijn om onder het genot van een broodje en kopje soep te praten over ‘onze kijk op de zorg’.

Iedereen is welkom! In verband met de voorbereidingen willen wij wel vragen om je van te voren aan te melden via welkom@nieuwestartwoonzorg.nl.

Klik hier voor onze flyer.

Met vriendelijke groet,

Emeliet Dolstra

By | 2019-02-04T21:33:47+00:00 4 februari 2019|Uncategorized|0 Comments