Wie, wat & waar

Graag nodigen wij jou uit om tijdens de week van Zorg en Welzijn, een kijkje te komen nemen bij onze organisatie. Wil jij weten hoe het is om bij ons te werken, leren, wonen, stage te lopen of ben je gewoon nieuwsgierig wat wij doen? Dan ben je op woensdag 13 maart van 14.00 – 18.00 uur van harte welkom om kennis te maken met ‘onze kijk op de zorg’.

Onder het genot van een warm kopje soep en een broodje kun je praten met onze cliëntenraad, bewoners en medewerkers (begeleiders, ondersteund kantoormedewerkers, intakers, orthopedagoog, HR manager, gastvrouw, BBL-medewerkers, technische dienst en directie). Allen willen graag met jou delen hoe het is om bij Nieuwe Start Woonzorg te werken of te wonen.

Wij willen graag iedereen (studenten, twijfelaars, zorgvragers, buren, familie van cliënten/medewerkers, zorgverleners, collega’s, generalisten, ambtenaren, etc.) uitnodigen die interesse heeft om meer te weten te komen over Nieuwe Start Woonzorg. In verband met de voorbereidingen willen we graag weten voor hoeveel mensen wij broodjes en soep moeten maken. Wij willen jou daarom vragen om je aan te melden via welkom@nieuwestartwoonzorg.nl.

Klik hier voor onze flyer.